Nabłyszczacz i płyn do zmywarek – zadbaj o czystość naczyń

Więcej informacji o płynie do zmywarki

O ile w domu posiadanie zmywarki często nie jest konieczne, to w lokalach gastronomicznych trudno byłoby bez niej zatroszczyć się o czystość talerzy i sztućców. Powodów, dla których opłaca się zaopatrzyć kuchnię punktu gastronomicznego w nawet więcej niż jedną zmywarkę jest bez liku, lecz najważniejsze z nich to staranność i wydajność mycia. Nawet mała kawiarnia wytwarza znaczną liczbę brudnych naczyń. Ich umycie bywa niezwykle kłopotliwe – szczególnie, iż powinny być one idealnie czyste. Należy jednak pamiętać, że efektywność pracy zmywarki w dużym stopniu zależy od tego, które preparaty do zmywarki zastosujemy.

Preparaty do zmywarki – płyny nabłyszczające i myjące

Najistotniejsze środki do zmywarek to przede wszystkim środki myjące. To, co odnajdziemy w ich składzie, od ich zastosowania. Są pośród nich środki przeznaczone do mycia pokrytych tłuszczem i przypalonych naczyń, jak również wybielacze wykorzystywane do filiżanek i pozostałych elementów zastawy kawowej czy herbacianej. Znaczącą grupą są poza tym środki do czyszczenia zmywarek – ich stosowanie jest niezbędne, aby zmywarka pozostała sprawna i nie zostawiała zanieczyszczeń na naczyniach. W lokalach gastronomicznych, których ranga w dużej mierze jest zależna od czystości naczyń, wskazane jest także zaopatrzyć się w nabłyszczający płyn do zmywarki.

Jak zakupić profesjonalne preparaty do czyszczenia zmywarki?

Nabłyszczacze i płyny do zmywarek dostępne w regularnej sprzedaży nie sprawdzają się w branży gastronomicznej. Ich wydajność jest niewystarczająca, a ponad to sprzedaje się je w małych opakowaniach. Najlepszym rozwiązaniem dla firm gastronomicznych będą więc zakupy w sklepie z chemią przemysłową. Złożenie zamówienia z pewnością nie przysporzy problemów, gdyż wszystkie związane z tym formalności można wykonać przez internet.

Nasze dane kontaktowe:
Sklep VerdeAvis.pl
Petrus Serwis Piotr Janas
Staniątki 376
32-005 Niepołomice

Mob.: +48 783-332-495
E-mail: [email protected]